torsdag 6. september 2007

Tempehuset

Tempehuset, er et multifunksjonelt hjem. Selv om døra som regel er låst, er det en del nøkler i omløp, og ofte en eller annen hjemme. Dette er altså stedet hvor man kan bare stikke innom for å slappe mellom skolen eller jobb og sine spennende kveldsaktiviteter, et sted hvor man bare dropper innom for å spise middagen sin (kjekkest med grandis, for da slipper Tempemenneskene å vaske opp..), drikke kaffen sin, se på tv dersom man ikke har tv selv, eller rett og slett overnatte en natt, en uke eller en måned når man ikke har noe annet sted å bo i Trondheim. (lurer på om vi kan søke om statsstøtte som fritidsaktivitetssenter eller hjem for bostedsløse, siden alt drives på frivillig basis, ikke som non-profitt engang, men på "føl deg som hjemme, det er mat i kjøleskapet-konseptet").

Heldigvis for de som bor på Tempe, er blant annet "Hilde snill nok til å finne seg andre steder å bo akkurat dagen før Oddy har eksamen". Flaks der!

Ikke nok med det, nå har Tempehuset begynt å fungere litt som en barnevaktsentral. Iallefall har Hilde gjort en innsats for å trille ettåringer inn i stua. Hvem skulle vel ha trodd det?

2 kommentarer:

Anonym sa...

For ikke å nevne den fantastiske doboken! Den i seg selv gjør jo Tempehuset verdt et besøk. Skulle gjerne vært der i kveld. Vel, plutselig en dag kommer jeg nok og tar det igjen. Du er god! Klem fra trenervikaren

Hilde sa...

det med ettåringen har jeg en eneste kommentar til: ALDRI mer!

heheh...hva skulle jeg gjort uten tempehuset, sukk!i