søndag 8. juni 2008

Sommer!

Marianne, Tempehusets korrespondent i Nairobi, har mast om at det ikke er noen som oppdaterer bloggene sine, og lar seg ikke snakke rundt av at jeg påstår at det er agurktid. Marianne, du er nesten like lur som du ser ut som, så her kommer en stemningsrapport fra hagen, hvor min personlige kajakk er i ferd med å få en meget etterlengtet shinings.Kajakk i sitt rette element:


Dagens spørsmål: Hvordan kan jeg få ut en stein som har kilt seg fast helt foran i kajakken mellom seilduken og kjøllista? (Steinen er det bittelille prikken ganske langt til venstre i bildet, og at den ser så liten ut på bildet skulle illustrere ganske godt hvor uendelig langt fram det er til den..)

6 kommentarer:

Tor Inge sa...

Det er jo ein ypperleg anledning til å lage lasteluke!

Oddrun sa...

Nice try! Men jeg er ikke helt hellig overbevist...:)

Marianne sa...

Ingen agurktid dette. :) Seff må man bli oppdatert på kajakking i hagen. Tips; dressurtrening av Tilda. Hu kan lett tusle innerst i kajakken og hent alle steinan du bestemme dæ for å gjøm der.

Oddrun sa...

Idéen er god! Men Tilda har klør! Og hun kan å bruke de i utide. Vurderer å skaffe en hamster.

Gjermund sa...

Ja, hamster er bra! Istedet for lasteluke lager du rom for hamsteren (fjerner steinen i tillegg) med løpehjul som du kobler til en propell som du har bak på "båten". Alle verdens problemer løst :)

Oddrun sa...

Tattata, motor!! Alle verdens problemer unntatt ett.. Hamster og Tilda i samme hus :-S Eller ka du si Marianne, kan æ ta m tilda t Nairobi?? :D