I mai, dette år, i ett anfall av huslighet, anla jeg en kjøkkenhage. 3 potter med kruspersille. I juni var det meningen å plante de på friland (det var mye snakk om når forflytningen fra den varme, lune kjøkkenvinduskarmen til den kalde kjøkkenhagen skulle skje).
Men stakkars små planter, de vokste litt sakte, og gjennomlevde et par nær-døden-situasjoner. Forhåpentligvis har disse tørke og kuldeperiodene i deres liv bare gjort dem sterkere. Men etter at jeg på fredag plukket opp et husfartips fra noen borti nabolaget om gjødsling, så har de vokst dobbelt så fort! Og stolt gartnerinne bringer bilde av dagens situasjon, alder: 5 måneder:
Ha tålmodighet. Persillesmør serveres medio 2010.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
hihi:)! Vi kommer gjerne på besøk for å få hjemmelaga persillesmør! Jeg venter tålmodig på invitasjon...
Håper du har det bare bra! Ha en fortsatt god uke! Klem fra oss alle 4!
Legg inn en kommentar