mandag 13. juli 2009

Gjesteprotokoll

Etter fem ukers forberedelser til fellesferien var det i helgen endelig åpning av Oddruns Gjestehus avd. Sørlandet. Gjesten strømmet på fra Oslo, kun 80 minutter forsinket med lavprisekspressen. Denne utrolig effektive reisen lot seg gjennomføre på så kort tid ene og alene på grunn av at det beste busselskapet ble valgt for transporten (nesten direkte sitat fra bussjåføren).

KM kom til herlig hjemmebakt pizza i resturant Pokerbordet, og etter en god natts søvn i husets beste rom, Tepperom nr 2, var det klart for utforsking av kvadraturen. Heldigvis for byens handelsstand og andre kremmere var sørlandsklimaet forbyttet med Bergensvær, og man søkte tilflukt i butikker, kjøpesentra og ymse kaféer.

Kvelden ble tilbrakt i Grimstad på jakt etter bedre vær, i en bryggerestaurant som etter pastaretter kunne servere kaffe med en skvett melk i, men dessverre ikke caffe ghjerne (ha ha ha). Søndag ble det sightseeing i god japansk turist-stil til Kristiansands viktigste severdigheter. E18, flerfelts tuneller, Otra, Quartscenen, Vågsbygd, undersjøisk tunnel, søndagskafe på Flekkerøya, Kjære brygge, Bystranda, og Fiskebrygga.

Gjestehuset har kun åpent til og med 23. juli, løp og kjøp!

1 kommentar:

KM sa...

Absolutt et feriemål å anbefale ja! (til tross for treige busser. Evt stor sommertrafikk på sørlandet. Og det hjelper ikke med trådløst nett på bussen når man ikke har med pc). Du imponerte som Kr.sand-guide, Sunnis, skulle nesten tro du var innfødt. Ellers er det jo altid trivelig å være på besøk hos deg da, samme hvilken by!:)