mandag 21. mai 2007

Brasil



Hva er vel bedre enn tre uker i Brasil under påskuddet faglig ekskursjon? Absolutt verdt å bruke påskeferien på!



Selvfølgelig var det faglig opplegg på turen.. Her på et avløpsrenseanlegg hvor borgermesteren i Rio hadde vært dagen før, donert noen penger og fått satt opp denne vesle plaketten. Hurra for renere vann!



Mat er alltid spennende.. mmmm:-) Her spiser Elin en frukt som ser ut som en tomat, men som ikke smaker som en tomat fordi det ikke er en tomat, men derimot en frukt ved navn "kaki" (et ord som ellers gir assossiasjoner til jungelsafari og fargene grønn og beige..). Namnam!



Også turistnæringen måtte mates. Late som vi var, tok vi taxi opp til Kristus. Ikke den første og beste, heller den andre og verste. Var misfornøyd med prisen til første taxitilbud, så da tok vi en annen. Som endte opp med å bulke! Action må man ha.



På båttur med klassen, ankra opp en del stilige steder, blant annet på denne stranda.



..hadde det som fisken i vannet! Endelig fikk jeg testa det vanntette, snorklesikre kameraet mitt, som tåler å være på 1 meters dyp i 40 minutter. Funker fortsatt!



Selvfølgelig måtte jeg til slummen. Fikk være med Heidi Aleksandersen til Lighthouse , en Ungdom i Oppdragbase i Belo Horizonte. Var der i tre dager, og ble skikkelig glad i stedet, folka og arbeidet. Utrolig bra arbeid! Stå på, Heidi!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du glemte å legge inn en sånn artikkel om hvorfor du startet å blogge!

Oddrun sa...

Må alle ha det?

Enn om jeg har hemmeligstempla intensjoner?