tirsdag 15. januar 2008

ntnu-eksklusiv

Følgende hendelse stiller sterkt i klassen happening of the year 2008. Det kan jeg si selv om året enda er ungt. Godt inspirert av bussjåførbloggen jeg har ledd rått av i det siste, har jeg tenkt at jeg kanskje burde vinkle min egen blogg litt mer inn mot min såkalte hovedokkupasjon: Studentlivet. Men kan man i enkle ordelag få studentlivet til å høres like spennende ut som bussjåførlivet? Jeg er usikker. Men så skjedde altså dette:

Jeg troppet opp på skolen klokken kvart over ett til dagens første forelesning (deilig å være student, muligheten er tilstede for å sove lenge..). Dette var første forelesning i rekken og jeg blir møtt av tre lærere, kun til ære for meg (riktignok var han ene studentassistent, tre professorer hadde jo vært fryktelig drøyt selv i mitt tilfelle). Så ble det powerpointpresentasjon, bare for meg. Det kommer til å bli innleveringer bare for meg. Og litt senere ut i semesteret blir det ekskursjon, bare for meg.

Yippi, endelig har de ansvarlige satt inn ressursene der de hører hjemme, på høyere utdanning. Én til én oppfølging, eller verre.

3 kommentarer:

Jon Ivar sa...

Hei!
Hvordan sært fag er det du tar?

Oddrun sa...

urbane vannsystemer.. men det er jo ikke så mange byer i norge, så en person utdanna i året holder vel i massevis.. evt ikke!

Anonym sa...

hoi hoi! :)