mandag 21. januar 2008

På årets verste (man)dag

kan man på et tilfeldig valgt tidspunkt på dagen se tennis på eurosport. Eller man kan sjekke bbc for hvem som vant dagens kamper i Africa Cup of Nations. Man kan se på snøen og kjenne på minusgradene. Eller man kan se på dagens billedslipp fra kongehuset.

Er dette bra eller dårlig? Er det verdig merkelappen årets verste dag? Eller er det egentlig ganske hyggelige happenings?

Man kan selv velge om man synes tennis er spennende eller om man synes det er kjedelig. Man kan selv velge om man velger å bli snurt for at de afrikanske landene henter hjem klubbstjernene sine midt i beste klubbsesong, eller om man velger å sette pris på at de afrikanske landene spiller landskamper. Man kan velge om man vil benytte muligheten for å gå på ski, beundre utsikten til det vakre vinterlandskapet, drikke kakao inne, eller om man vil glemme ullgenseren hjemme og syte og klage for at det er kaldt, kaldt, kaldt! Man kan klage over at bilder er "de dårligste vi har sett" (sitat fotografer i aftenposten), eller man kan glede seg over at en fireåring feirer bursdag.

Man kan la en formel påvirke dagsformen: (W+ (D-d)) * TQ/M * NA...

Eller man kan rett og slett være litt positiv. Det er virkelig ingen krise at det er lenge til neste jul!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ej lika innstillinga di, jenta mi! :) Positiviteten lenge leve! Heia 2008!!!

Jon Ivar sa...

tommel opp

Anonym sa...

Æ savne dæ! Kom hit da du!